index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.
1

Triana Iglesias superheltkake

Iskrem
30 - 60 min

Her er oppskriften på Triana Iglesias superheltkake som Ida lagde i programmet Vi elsker baking på TV3 play. Dette er en kake med sukkerbunn med blåbær og philadelphiafyll, trukket med hvit fondant. Programmet ble publisert i februar 2014.

Forvarm ovnen til 180 grader.

Bunner:

Ha smør, vaniljestang og sukker i en kjøkkenmaskin og miks på medium hastighet i 5 minutter. Tilsett 1 egg av gangen og miks i 1 min mellom hvert egg. Tilsett mel, bakepulver og melk og bland godt. Kle bunnen i to 20 cm runde kakeformer med bakepapir og smør sidene med smeltet smør. Fordel røren likt i kakeformene. Stek midt i ovnen i 30-35 minutter. Avkjøl på rist. Når kakene er helt avkjølt deles de to kakene i to emner hver slik at du har 4 deler.

Kremostfyll:

Kjør smør og melis hvitt i en kjøkkenmaskin. Tar ca. 5 minutter på høy hastighet. Tilsett philadelphia og miks alt godt sammen. Ha frostingen mellom kakelagene sammen med friske bær. Fordel resten av kremen rundt hele kaken. Hele kaken skal altså være dekket med kremostfyllet. Sett i kjøleskapet til dagen etter. Dekk kaken med hvit fondant og pynt etter eget ønske.

 

Ingredienser

Beregnet for 2 voksne og 0 barn.

Bunner:
100g mykt smør
200g sukker
2egg
100g melk
2ts bakepulver
2ts vaniljesukker
200g mel

Kremostfyll
600gr smør
400gr melis
400gr philadelphiaost