index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.
1

Steamed bun

Kjøtt
30 - 60 min

Glasserte koteletter:

  • Skjær kotelettene i mindre stykker, ca 3x5 cm, og brun de i en sautepanne
  • Ta ut kotelettene, men bevar stekefettet i pannen – og stek hvitløk, ingefør og vårløk i fettet
  • Bland vann, risvinseddiken, fish sauce, soya og chilli i en skål. Tilsett blandingen i de sauterte grønnsakene og kok den godt inn
  • Ha koteletter tilbake i pannen og tilbred de i sausen – de skal holde seg saftige!

Skåler og salat:

  • Plasser en rist i bunnen av en wok-panne med litt vann
  • Sett en tallerken med 4 – 5 stk skåler av deig på risten
  • Damp skålene i ca 10 minutter
  • Lag en frisk salat av grønnsakene som fyll til skålene
  • Litt housinsaus pensles på innsiden av skålene
  • Legg i et stykke kotelett i hver skål og fyll med salat

Ingredienser

Beregnet for 2 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

Glasserte koteletter:
5-6 skiver svinekoteletter
2-3 fedd hvitløk
ca 100 g ingefær
1 stk chili
1 vårløk
brun farin
2 ss risvinseddik
3 ss fish sauce
1 ss soya
ca 1 dl vann

Skåler og salat:
Deig til skåler
Vårløk
Chili
Bønnespirer
koriander
Housinsaus