index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.
1

Ragu med sjøkreps

Sjømat
1 - 2 timer

Sjøkreps:

  • Fjern skall og tarm fra krepsene
  • Drys med en smule salt og litt sukker- stilles i kjøleskap til de skal stekes

Potet:

  • Kok potetene møre i melk og smør. Bland de til purre
  • Sikt purréen, tilsett eggehviter og smak til
  • Massen helles på en shifonflaske, tilsettes to patroner gass og holdes varme

Olje:

  • Plasser olje og urter i en blender og bland i ca 5 minutter
  • Sikt det hele gjennom en svært fin sil

Grønt og urter:

  • Vask og klargjør grønnsakene
  • Tilbred grønnsakene i vann, salt og smør til de er ferdige, fremdeles med en sprø karakter
  • Sorter og vask urtene

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

Sjøkreps:
3 sjøkreps
smør
2 fedd hvitløg

Potet:
300 g skrelte poteter
200 g melk
25 g smør
100 g eggehviter

Olje:
3 dl nøytral olje
1 bunt urter

Grønt og urter:
Babygrønnsaker
Urter