index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.
1

Perlehøne med kål

1 - 2 timer
  • Skjær ut brystet fra perlehønen, behold skinnet på
  • Rull brystet opp som en pølse ved hjelp av klingfilm.
  • La filet-pølsen trekke i vann på 70 grader i 10-14 minutter.
  • Restene av perlehønen grovhakkes i mindre biter.
  • Grovhakk gulrøtter, purreløk, selleri og sjalottløk og stek alt gyllent i en gryte.
  • Fres bitene av perlehøna i en stekepanne med litt olje, til de er gylne, og ha de over med grønnsakene.
  • Kok ut stekepannen med hvitvin og kyllingkraft.
  • La den redusere inntil du får riktig smak og konsistens.
  • Hakk kål i små strimler
  • Kutt løken og fres til løken er blank på middelsvarme, tilsett litt knust enebær, litt spisskummen og kål. Ha på litt hvitvin. La den koke
  • Når fileten er ferdig trekt, ta den ut av plastfilm og stek den i smør og hvitløk og gi den en fin farge
  • Sil kraften, monter sausen med litt smør, tilsett litt sitron saft, salt og pepper
  • Anrett med kål, stekt filet og saus

Ingredienser

Beregnet for 2 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

1 stk Perlehøne
1 stk savoy Kål
1 stk Løk
Enebær
Spisskummen
1/2 stk Purreløk
1/2 Sjalottsløk
2 fedd Hvitløk
2 dl Kyllingkraft
1 stang bladselleri
Hvitvin
Smør
Sitron

Relaterte oppskrifter