index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.
1

Nugatine med bringebærkrem

Kjøtt
15 - 30 min

Se oppskriften på nugatine med bringebærkrem fra tredje episode av MasterChef Norge.

Nugatine:

  • Varm opp fondant, glukose og isomalt til 160 grader til karamell
  • Hell karamellen ut på en gummimatte og avkjøl
  • Når karamellen er helt kald, kjør den til pulver – slik har du fått nøytralt karamellpulver
  • Dryss karamellpulveret i en kakeform og stek i ovnen på 160 grader til det smelter
  • Når karamellen er smeltet, ta den ut av ovnen og legg den på et kaldt underlag

Bringebærkrem:

  • Kok melken opp med sukker og tilsett gelatinplatene
  • Kjør i smøret med en stavmikser
  • Smak til med bringebær og sitron

 

Ingredienser

Beregnet for 2 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

Nugatine:
200 g fondant
100 g glukose
100 g Isomalt

Bringebærkrem:
1 dl melk
50 g sukker
2 gelatinplater
250 g smør
2 sitroner
frysetørket bringebær