index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.
1

Miniananas og kokos-sorbet

Kjøtt
30 - 60 min

Mini-ananas:

  • Skjær ananasen fri for skall, men behold bladene på ananasen.
  • Pakk bladene inn med aluminiumfolie.
  • Finhakk chili
  • Rasp litt ingefær
  • Ta frø ut fra vanilje stang
  • Start med å frese ananasen i smør. tilsett litt sukker og fres stek videre til sukkeret har blitt karamellisert.
  • Tilsett så vanilje frø, chili, ingefær og lime sjy
  • La ananas steke i den smakfulle karamellen inntil ananasen er ferdig stekt.
  • Flamber til slutt ananasen i rom

Kokos-sorbet:

  • Kok opp vann med sukker
  • Tilsett kokos melk
  • Smak til med lime saft og skall
  • Frys med nitrogen og sett i fryseren, inntil like før servering

 

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

Miniananas:
Rød chili
Ingefær
Vanilje
Mynte
Smør
Mørk rom
Lime

Kokos-sorbet:
400 g Kokos melk
200 g Sukker
200 g vann
Lime

Relaterte oppskrifter