index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.
1

Grønnsaksfrikassé med beinmarg

Kjøtt
30 - 60 min

Til hovedrett i fjerde MasterChef-episode fikk vi servert nydelig grønnsakfrikkassé med beinmarg.

Beinmarg i grønnsaksbuljong:

  • Lag en buljon med purreløk, vårløk, nepe, nellip, laurbærblader, timian, gulrot og pepperkorn
  • La det koke i 30 minutter
  • Trekk beinmargen i buljonen i ca 20 minutter

Grønnsaksfrikassé:

  • Vask og sorter alle grønnsakene på en delikat måte
  • Kok grønnsakene, hver for seg. Bruk ulike gryter og salt
  • Skjær brødet i løvtynne skiver og sprøstek i smør

Service:

  • Varm opp grønnsaker etter antall bestillinger.
  • Varm opp beinmargen og ta den ut av beinet
  • Anrett med kurtonger og gressløkstilker

Ingredienser

Beregnet for 2 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

Beinmarg i grønnsaksbuljong:

Bein med marg
Gulrot
Vårløk
Gressløk
Nepe
Nellik
Laurbærblad
Timian
Hele pepperkorn

Grønnsaksfrikassé:

Romanesco brokkoli
Blomkål
Gulrot
Grønne erter
Reddiker
Gressløk
Kantarell
Små poteter
Landbrød
Smør
Salt