index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.
1

Gresskarsuppe med stekt fisk

Sjømat
15 - 30 min

Gresskarsuppe med stekt fisk ble laget i episode 4 av MasterChef Norge, sesong 2. Programmet ble sendt på TV3 i 2013.

Slik gjør du:

Skrell gresskaret og fjern kjernene. Del gresskaret i store, jevne biter.
Bak gresskarstykkene i ovn til de er møre og lett ristede.
Kjør gresskar, smør og fløte i en blender. Juster konsistensen med kyllingkraft.
Sil suppen gjennom en finmasket sil og smak til med sitron og salt.
Fileter fisken og del den i stykker på ca. 120 gram.

Service:

Varm suppen, bruk eventuelt en stavmixer til å få en skummende og kremet konsistens.
Stek fisken og anrett den sammen med suppen.

Ingredienser

Beregnet for 15 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

1 stort gresskar
250g smør
2l fløte
1l kyllingkraft
1bt timian
Salt
Sitronsaft
3kg piggvarfilet- eller annen fisk

Ta denne oppskriften med deg

+47