index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.
1

Froskelår

Kjøtt
Fransk
15 - 30 min

I den tjuefemte episoden av MasterChef er oppgaven noe utradisjonell sett med norske øyne. Deltakerne får bryne seg på froskelår. Klarer du å lage de perfekte lårene?

  • Finhakk hvitløk og persille
  • Varm litt olje i en panne
  • Dypp froskelårene i mel. Overflødig mel kan fjernes med en sil.
  • Stek froskelårene til de får en gyllen farge og fin stekeskorpe. Tilsett litt og litt smør slik at lårene blir fritert i smør.
  • Ha til slutt i persillen og hvitløken.
  • Smak til med salt og sitron.
  • Serveres med sautert spinat og tomatconcasse

Ingredienser

Beregnet for 2 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

1 stk. persillebunt (uten stilker)
2 stk. fedd hvitløk
1 stk. sitron
6. stk. froskelår
Salt
Hvetemel
Olje
Usaltet smør
Tomater
Spinat

Relaterte oppskrifter