index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.
1

Asparges med egg og urtedressing

Kjøtt
15 - 30 min

Til forrett i fjerde MasterChef-episode er det asparges med egg og urtedressing som står på menyen.

Forberedelser:

  • Kok eggene en sous vide på 64 grader i 1 time
  • Skrell asparges
  • Legg ansjonsfileter i vann
  • Skrell sjarlottløk, hvitløk og finhakk
  • Plukk og hakk alle urtene, men ikke bland de
  • Hakk kapers og ansjonsfilet
  • Lag dressing ved å blande ansjos, kapers, sitronsaft, løk og olivenolje
  • Skrell tynne skiver av parmesan med hjelp av et potetskreller

Service:

  • Kok asparges
  • Tilsett friske urter  til dressingen
  • Knekk 1 egg pr posjon
  • Anrett

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

Ca 20 Økologiske egg
Asparges
Saltet ansjons
Små kapers
Kjørvel
Persille
Estragon
Hvitløk
Gressløk
Sjarlottløk
Sitron
Olivenolje
Parmesan