index

Soppsuppe

Kjøtt
15 - 30 min

Dette er oppskriften på soppsuppe, til Kenneth fra serien Klokka åtte hos meg, uke 8 - program 32. Serien ble sendt på TV3 i 2009.

  1. Fres soppen i ei jerngryte og med god varme til de er redusert til halvparten i mengde. Legg til side noen klyper med sopp.
  2. Hell i rødvin og la det putre en stund på passe varme.
  3. Ha i mye godt smør, lettrømme, chili og fløte. La det putre i tyve minutter. Kjør alt i en matknuser og hell det tilbake i jerngryta sammen med kraften. Smak til med pepper og salt. La det smake litt salt.
  4. Legg i klyper av soppen når du serverer og legg på sprøstekt bacon til slutt.
  5. Kraft av kjøttbein, løk, gulerot, salt, rødvin og litt salt og pepper. Friskt vann. Husk å skumme av fettet underveis.
  6. Serveres med hjemmelaget godt brød, og en halv spiseskje med varmskummet lettmelk.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

Kantareller, Steinsopp og Champignon
Godt smør
Fløte
Rød chili
Lettrømme
Bacon
Rødvin
Kraft