index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.

Torskehoder á la Hellstrøm

Sjømat
Norsk
15 - 30 min

Her finner du oppskriften på torskehoder, som Hellstrøm tilberedte i programmet Jul med Hellstrøm.

  1. Fjern gjellene fra torskehodene og skyll i kaldt vann. Legg hodene i kokende, saltet vann og la det trekke cirka 10-15 minutter. Vannet må dekke hodet, her trenger du en stor kjele.
  2. Ta opp hodene og plukk av det spiselige. Legg på en varm tallerken og hell over litt saus og gjerne litt hakket gressløk og nykvernet pepper.
  3. Varm opp kokevannet fra fiskehodene, pisk inn smør og olivenolje. Smak til med sitronsaft.

God fornøyelse!

Ingredienser

Beregnet for 2 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

Torskehoder
1 1/2 ss salt pr liter vann
1 dl kokevann fra torsken
100 gr Smør
1 dl Olivenolje
1 sitron
Pepper
Gressløk, hakket

Ta denne oppskriften med deg

+47