index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.
2

Bountybars

Sjokolade
2 - 4 timer

Det er ikke alltid man vil bake den store kaken, og mindre søtsaker fungerer vel så bra! Ida viser oss hvordan man lager fristende Bountybars steg for steg i video over.

  1. Ha sukker, smør og fløte i en gryte. Kok opp og la koke i 5 minutter mens du rører godt.
  2. Ta kjelen av platen og tilsett kokos. Kle en 15x25 cm stor form med bakepapir og hell i blandingen
  3. Sett formen i fryseren i 1-2 timer, til den har blitt stiv
  4. Ta formen ut av fryseren og kutt i terninger
  5. Smelt sjokolade i et vannbad, når sjokoladen har smeltet tar du bollen av vannbadet og rører helt til sjokoladen har en temperatur på 31-32 grader. Det er veldig viktig at sjokoladen har riktig temperatur. Bruk et mattermometer for å kontrollere
  6. Dekk terningene med sjokoladeblandingen

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

0.5 dl kremfløte
150 g smør
150 g sukker
225 g kokos
250 g mørk sjokolade

Relaterte oppskrifter