index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.

Rosasteikt flatbiff med peparrot og raudbetar

Kjøtt
Skandinavisk
1 - 2 timer

Dette er en av oppskriftene fra  serien Hellstrøms mesterkokk til svart lag under buffeten på Grand. Programmet ble sendt på TV3 i 2012.

1. Legg raudbetane på eit lag av havsalt og bak dei i ovn på 180 grader til dei er møre.

2. Reinskjær flatbiffen og brun den i ei varm panne. Ha salt og pepar på kjøtet. Ha på smør, kvitlauk og urter, kjenn på den gode lukta!

3. Hell alt over på eit bakebrett, og steik flatbiffen i omn på 120 grader til kjenetemperaturen er 53 grader. La flatbiffen kvila, og skjær den i stykker.

4. Om du vil servera den kald ventar du ca 3 timar før du skjær den i fine tynne skiver.

Ingredienser

Beregnet for 2 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

1 stk flatbiff
2 stk raudbetar
Grovt havsalt
Peparrot