index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.

Mesterkokkens roastbiff med remulade

Kjøtt
Skandinavisk
30 - 60 min

Dette er en av  oppskriftene fra serien Hellstrøms mesterkokk fra hvitt lag under buffeten på Grand. Programmet ble sendt på TV3 i 2012.

1. Gni flatbiffen inn med salt og pepper.

2. Brun av flatbiffen i varm panne på alle sider.

3. Stek den så opp til 55 grader i kjernetemperatur.

4. Kjøl av og kutt på oppskjærsmaskin i tynne skiver.

 

Remulade:

1. Kjør alt dette tykt i en blender, spe så med ca 4 dl nøytral olje (f.eks raps eller solsikke) til majonesen blir passelig tykk. Ha i litt vann hvis den blir for tykk.

2. Bland i resten av ingrediensene. Smak til med salt og pepper og eventuelt litt sitronjuice.

Ingredienser

Beregnet for 2 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

1 kg flatbiff
nøytral olje
salt og pepper

Remulade:
3 eggeplommer
1 stort hvitløksfedd finhakket
1/2 dl hvitvinseddik
saften fra 1 sitron
1 ss dijonsennep
1 potte estragon finhakket
2 ansjosfileter finhakket
4 ss kapers finhakket
2 sylteagurker finhakket