index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.

Mesterkokkens krabbesalat med estragonmajones og fennikel

Sjømat
Skandinavisk
15 - 30 min

Dette er en av oppskriftene fra menyen fra program ti av Hellstrøms mesterkokk. Programmet ble sendt på TV3 i 2012. På menyen sto krabbesalat med estragonmajones og fennikel, lam med rotgrønnsaker og sherrysaus og kalvedans med råmelk. 

1. Pisk eggeplommer, sennep, sitron

2. Tillsett olje i en TYNN stråle og pisk tykk

3. Rens krabbkjøttet og bland sammen med majonesen og estragonen, smak til med salt, peppar og sitronsaft.

4. Skjær fennikelen tynt, og smak til med sitron, olivenolje og salt rett før servering

5. Anrett krabbesalaten på tallerken, og topp den med råmarinert fennikel, feldtsalat, karse og en fin bit krabbeloin på toppen.

Ingredienser

Beregnet for 2 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

400 gr kokt skulderkjøtt av kongekrabbe
200 gr lettstekt krabbeloin
3 eggeplommer
4 dl olje
1 ss sennep
salt
saft fra 0,5 sitron
1 dl oliven olje
3 st fennikel
svart pepper på kvern
2 ss hakket fersk estragon