index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.

Mesterkokkens cæsarsalat

Kjøtt
Amerikansk
30 - 60 min

Dette er en av oppskriftene fra  serien Hellstrøms mesterkokk til svart lag under buffeten på Grand. Programmet ble sendt på TV3 i 2012.

1. Kutt brødet i små betar utan skorpe. Vend inn olivenolje og ha på salt og pepper. Steik krutongane i omn på 160 grader i ca. 10 minuttar.

2. Steik kyllinglåret på 180 grader i ca. 20 min. Plukk kyllinglåret i passande bitar, fjern skinn, bein og brusk.

3. Sprøsteik bacon og la det avkjøla. Finkutt graslauken.

4. Bland majones med raspa parmesan.

5. Del hjertesalaten i fine båtar og vask den. Tørk salaten og vend i majonesdressingen.

6. Anrett salaten fint på eit fat, fordel over kylling og bacon. Strø til slutt over graslauk, krutongar og ekstra parmesan.

Ingredienser

Beregnet for 2 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

2 stk hjertesalat
50 g bacon
1 stk kyllinglår
2 ss reven parmesan
1 ss grasløk
2 ss majones
4 skiver dagsgammalt brød, landbrød eller liknende.