index

Hellstrøms laks- og kamskjell-carpaccio

Sjømat
Italiensk
15 - 30 min

En av Hellstrøms retter i program 2 av Hellstrøm rydder opp - hjemme. Programmet ble sendt på TV3 i 2012.

1. Rens kamskjell og skjær i tynne skiver. Skjær laksen i tynne skiver og anrett laks og kamskjell på to tallerkener.

2. Pisk sammen alle de resterende ingrediensene til en vinaigrette, som du sprer utover anretningen.

3. Varm druekjerneoljen og hell det over til slutt.

Ingredienser

Beregnet for 2 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

1 salmalaks, ca 400gr
4 kamskjell
1 ss soyasaus
1 ss sesamolje
1 ts ingefær, hakket
1 ts wasabi
1 ts pepperrot, revet
Koriander, frisk
1 ts sesamfrø
Svart pepper
1 lime
2 ss druekjerneolje