index

Brun lapskaus á la Hellstrøm

Kjøtt
Skandinavisk
1 - 2 timer

Her finner du oppskriften på en av rettene Hellstrøm lagde i tolvte episode av Hellstrøm rydder opp - hjemme. Programmet ble sendt på TV3 i 2012.

  1. Skjær kjøttet i terninger. Brun det godt i en varm panne med smør i flere omganger. Krydre med salt og pepper.
  2. Ha kjøttet over i en gryte når det er ferdig brunet. Tilsett kraft og kok opp. La det småkoke til kjøttet begynner å bli mørt.
  3. Tilsett grønnsaker skåret i biter, og la det småkoke videre på middels varme til alt er helt mørt. Rør av og til slik at lapskausen ikke brenner seg i bunnen.
  4. Smak til med salt og pepper. Server med hakket persille.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

800 gr storfekjøtt, bog eller høyrygg
1 stk persillerot
1 stk løk
4 stk gulrøtter
1/2 kg poteter
5 dl oksekraft
Salt og pepper
Smør til steking
Persille, finhakket

Ta denne oppskriften med deg

+47