index

Biffsnadder av rein

Kjøtt
Skandinavisk
15 - 30 min

Her finner du oppskriften på en av rettene Hellstrøm lagde i niende episode av Hellstrøm rydder opp - hjemme. Programmet ble sendt på TV3 i 2011.

1. Begynn med de grønnsakene som bruker lengst tid.

2. Stek gulrot i skiver og poteter i skiver i en varm panne med olivenolje. Tilsett så løk i båter. Når grønnsakene er møre tar vi de til side. Stek soppen for seg selv i samme pannen. (Steker soppen for seg selv fordi den inneholder mye vann). Soppen steker veldig fort hvis du har en god og varm panne. Ta ut soppen.

3. Stek så kjøttet i samme pannen, brunes godt på alle kanter, la det frese noen minutter. Bland inn grønnsakene og soppen. Helt tilslutt tilsettes hakket hvitløk, erter og hakket persille. La det frese et par minutter.

4. Smak til med salt og pepper. Server på tallerken.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

1 kg reinkjøtt fra låret, skåret i terninger
300 gr poteter, i skiver
300 gr gulrot, i skiver
300 gr sopp, gjerne kantarell
1-2 stk rødløk. I båter
1 fedd hvitløk, finhakket
200 gr erter
3 ss persille, finhakket
Olivenolje til steking
Salt og pepper