index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.

Liv Signes lam fra Lærdal

Kjøtt
Norsk
15 - 30 min

Se Liv Signe Navarsetes oppskrift fra serien Hellstrøm inviterer. Liv Signe serverer lam fra Lærdal. Programmet ble sendt på TV3 i 2013.

  1. Sett potetene på kok.
  2. Rens rosenkålen ved å skjære av stilkfestet og blad som ikke ser gode ut. Kok i lettsaltet vann, gjerne med litt smør.
  3. Stek lammefiletene i ca 3-4 minutter på hver side, og pakke de inn i aluminiumsfolie for å hvile i omtrent 10 minutter. Deretter noen minutter i stekeovnen på 200 grader og la dem hvile til servering.
  4. Kantarellene stekes i smør. Øk varmen og stek dem godt med salt og pepper. Tilsett litt kraft og fløte. Tilsett salt og pepper når sausen har kokt inn. Tilsett så eventuelt kraften som filetene har gitt fra seg i folien.
  5. Del opp filetene i passelige biter og server med rosenkål, poteter, saus og annet garnityr.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

4 ytrefileter av lam
400 g kantareller
Rosenkål
Poteter
Matfløte
Kraft
Salt og pepper

Ta denne oppskriften med deg

+47