index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.

Bacalao á la Cecilie

Sjømat
Spansk
1 - 2 timer

Her finner du Cecilie Skogs oppskrift på bacalao á la Cecilie. Programmet ble sendt på TV3 i 2013.

  1. Varm opp olivenolje og tilsett hakket hvitløk, løk, paprika og chili. La grønnsakene steke til det har fått en gylden farge. Tilsett deretter hermetiske tomater, tomatpure og eplejucie. La ingrediensene bli kjent med hverandre i stekepannen til de er blitt et team.
  2. Smak til med kajennepepper og dryss litt timian over. Legg potetskiver, tomatblandingen og fisk lagvis i en ildfast form. Stek formen i ca. 1,5 time på 200 grader. Tilsett sorte oliven og litt timian når det er en halv time igjen av steketiden.
  3. Serveres med mormors hjemmebakte flatbrød.

Ingredienser

Beregnet for 2 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

400 g klippfisk
1 1/2 dl olivenolje
500g mandelpotet
1 gul løk
1/2 gul paprika
1/2 grønn paprika
1/2 dl eplejuice
400g hakkede hermetiske tomater
2 ss tomatpure
1 chili
Kajennepepper hele
4 fedd hvitløk
Sorte oliven