index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.

Ingers fine surdeigsbrød

Vegetar
2 - 4 timer

Dette er oppskriften på Inger Ersviks fine surdeigsbrød fra program tre av Hele Norge baker. Programmet ble sendt på TV3 i 2013.

  1. Ha alt i eltemaskin, men hold tilbake halvparten av vannet.
  2. La det elte i ca. 7 min. før du har i resten av vannet gradvis.
  3. Sett til heving i 2 timer på lunt sted.
  4. Slå opp deigen, legg den i form og sett til heving på i 30 min. eller til dobbel størrelse.
  5. Stek på 240 grader i ca. 45 min.
  6. Surdeig skal stekes hardt, så ikke være redd for å steke litt lenger hvis nødvendig.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

6 1/2 dl vann
1 kg hvetemel
25 g havsalt
500g hvit surdeig