index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.

Idas kuvertbrød med tørket tomat og basilikum

Vegetar
1 - 2 timer

Dette er oppskriften på Ida Gran-Jansens kuvertbrød med tørket tomat og basilikum fra program seks av Hele Norge baker. Programmet ble sendt på TV3 i 2013.

  1. Smelt smøret og ha melken i. Bland ut gjæren.
  2. Ha alt i en mikser sammen med mel og salt.
  3. Tilsett soltørket tomat og basilikum. La heve i ca. 1 time.
  4. Rull små rundstykker og lag to kutt i hver. Etterhev i ca. 35 min.
  5. Pensle med egg og strø Maldonsalt og gresskarkjerner over.
  6. Stek på 220 grader i ca. 13 min. 

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

50 g meierismør
2 1/2 dl helmelk
50 g fersk gjær
7 dl hvetemel
2 ts salt
100 g soltørkede tomater
2 never hakket fersk basilikum
1 egg til pensling
Maldonsalt
100 g gresskarkjerner