index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.
1

Carolinas pestobrød/chilense sopaipillas

Kjøtt
30 - 60 min

Sopaipillas (Gresskar tortillas):

  • Kok opp gresskar og kjør den i en foodprosessor
  • Bland sammen mel, gresskar, salt og delfiafett
  • Bland deigen godt sammen og form ut tynne tortillas
  • Frityrstekes

Flatbrød med pesto:

  • Bland sammen gjær, sukker, melk, vann , olje og salt i en kjøkkenmaskin, ha i litt mel om gangen til du får en fin og luftig deig. La den heve i ca 1 time. Rør inn pesto  
  • Skjær ut små boller og la den stå på kjøkkenbenken i ca 10 min til med en klut over seg
  • Trill ut boller og klem dem flate med en kjevle
  • Stekes på middels varme på en non stick stekepanne

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

Sopaipillas (Gresskar tortillas):
Ca. 1 kilo mel
Ca. 1/2 cup delfiafett
Ca. 3 cup gresskar (1 gresskar)
Litt vanlig salt
Havsalt
1 L frityrolje

Flatbrød med pesto:
2 ts tørrgjær
1 ts sukker
2-3 Cup varmt vann fra springen
1/2 Cup varm melk
1 spiseskje oliven olje
1 ts salt
1 spiseskje pesto
ca 4 cup mel