index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.
1

Carolinas danske kaffekake

1 - 2 timer

Dette er Carolinas signaturkake fra fjerde episode av Hele Norge baker, sesong 3.

Marengsbunn

  1. Sukker smeltes i vannbad. Så pisker man eggehviter og har i det smeltede sukkeret.
  2. Tegn opp en sirkel på ca. 24 cm midt på bakepapiret og ha over marengs.
  3. Stek på ca. 150 grader i ca. 60  minutter.

Kakefyll

  1. Bruk en høy kasserolle.
  2. Smelt melisen og ha over kaffen. FORSIKTIG!! Rør godt sammen.
  3. Pisk fløtekrem og bland inn med kaffefyll når den er avkjølt.

Montering 

  1. Fyll marengsbunnen med kremen i flere lag. 
  2. Pynt med revet mørk sjokolade. 

 

 

Ingredienser

Beregnet for 8 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

Marengsbunn:
8 eggehviter
1250 g sukker

Kakefyll:
250 g melis
1 dl espressopulver
Ca. 5 dl kremfløte
Mørk sjokolade (sytti prosent) til pynt