index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.

Boryanas makroner med peanøttsmør og mørk sjokoladeganache

Sjokolade
Fransk
1 - 2 timer

Dette er oppskriften på Boryana Marinovas makroner med peanøttsmør og mørk sjokoladeganache fra program sju av Hele Norge baker. Programmet ble sendt på TV3 i 2013.

  1. Sikt sammen melis, mandelmel.
  2. Visp eggehvitene med sukker til luftig konsistens.
  3. Ha det tørre forsiktig i.
  4. Tegn sirkler på 3 cm i diameter på bakepapiret.
  5. Bland inn gul konditorfarge før røren sprøytes ut.
  6. Røren sprøytes ut og tørkes i ca. 30-60 minutter.
  7. Stek makronene på 150 grader i 12-15 min. 

 

Mørk sjokoladeganache

  1. Varm forsiktig opp fløten og tilsett hakket mørk sjokolade. Rør om til det er godt blandet og sett til avkjøling.
  2. Smør de gule makronene med peanøttsmør og sjokoladeganache.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

200 g melis
110 g mandelmel
90 g egghviter
40 g sukker
Gul konditorfarge

Mørk sjokoladeganache:
200 g mørk sjokolade 65%
200 ml fløte
200 g fint peanøttsmør

Ta denne oppskriften med deg

+47