index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.

Boryanas kakaomakroner med hvit sjokolade og mascarpone

Sjokolade
Fransk
1 - 2 timer

Dette er oppskriften på Boryana Marinovas kakaomakroner med hvit sjokolade og mascarpone fra program sju av Hele Norge baker. Programmet ble sendt på TV3 i 2013.

  1. Sikt sammen melis, mandelmel og kakaopulver.
  2. Visp eggehvitene med sukker til luftig konsistens.
  3. Ha det tørre forsiktig i.
  4. Tegn sirkler på 3 cm i diameter på bakepapiret.
  5. Røren sprøytes ut og tørkes i ca. 30-60 minutter.
  6. Stek makronene på 150 grader i 12-15 min. 

Hvit sjokolade- og mascarponefyll:

  1. Visp sammen mascarpone og smeltet hvit sjokolade, riv i sitronskall og sett til avkjøling.
  2. Kakaomakronene fylles med mascarponerøren og et kirsebær i midten.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

Ca. 200 g melis
110 g mandelmel
20 g kakaopulver
90 g egghviter
40 g sukker

Hvit sjokolade- og mascarponefyll:
200 g hvit sjokolade
200 g mascarpone
1 sitron
Kirsebærsyltetøy

Ta denne oppskriften med deg

+47