index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.

Anne Briths sjokolademakroner

Sjokolade
30 - 60 min

Dette er oppskriften på Anne Brith Davidsens sjokolademakroner fra program sju av Hele Norge baker. Programmet ble sendt på TV3 i 2013.

  1. Bland mandler og melis og sikt to ganger.
  2. Eggehvite og sukker mikses til stivt. Ha eggehviten oppi og bland forsiktig.
  3. Ha i litt og litt sukker og øk hastigheten på mikseren. Når dette er stivt er det ferdig.
  4. Bland inn kakao.
  5. Ha røren i en sprøytepose og sprøyt ut sirkler på størrelse med en femkroning.
  6. Stekes i 10-12 minutter på 160 grader.

Sjokoladeganachefyll:

  1. Kok fløten og ha i sjokoladen.
  2. Avkjøl.
  3. Legges i jevnt lag mellom hver makron.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

350 g melis
250 g kvernet mandler uten skall
200 g eggehvite, romtemperert
100 g sukker
Kakaopulver

Sjokoladeganachefyll:
200 g sjokolade 66 %
200 g fløte

Ta denne oppskriften med deg

+47