index

For å se på videoer på iPhone og iPad må du bruke TV3 play -appen, som du finner gratis i App Store.

Unnis pannacotta

Frukt og bær
Italiensk
2 - 4 timer

Her finner du Unni Askelands oppskrift på desserten Pannacotta fra episode 1 av Celebert selskap. Serien ble vist på TV3 i 2010.

1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter. Skyll de godt og klem ut vannet.

2. Snitt vaniljestangene på midten, skrap ut frøene.

3. Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljestangen og innholdet i den. Ta det av platen, ta ut vaniljestangen, og rør inn gelatinen. Hell blandingen i seks små former eller glass. Avkjøl minst 3 timer før servering.

4. Ha tinte bringebær, melis og sitronsaft i en foodprocessor, kjør til massen er glatt og sil den.

5. Server desserten med litt frisk bærsaus og bjørnebær. Bjørnebær får du kjøpt frosne hele året. Kan lages 1-2 dager før servering.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

3 stk gelatinplater
1,33 stk vaniljestang
5 dl kremfløte
1,67 dl sukker

Bringebærsaus:
0,67 pk (225 gr.) frosne bringebær
66,67 g melis
1,33 ss sitronsaft