index

Skogsbærfromasj

Frukt og bær
Norsk
1 - 2 timer

Dette er oppskriften på Skogsbærfromasj til Anders Rogg fra serien Celebert Selskap som ble sendt på TV3 i 2010.

1. Vann kokes opp med passenede gelé og avkjøles.

2. Skogsbæryoghurt røres inn.

3. Kremfløte piskes opp og piskes inn og helles i former.

4. Settes kjølig og ved servering settes i litt varmt vann for å løsne og velves på tallerken.

5. Pyntes med friske mynteblader og melisdryss.

Ønsker du litt "saus" blander du f.eks. blåbær, bringebær, rips og bjørnebær med melis med stavmikseren og serverer ved siden av.

 

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

1/4 liter vann
1 pakke passenede gelé (125g)
1/2 liter skogsbæryoghurt
1/2 liter kremfløte
Friske mynteblader
Melis

"Saus":
Blåbær
Bringebær
Rips
Bjørnebær
Melis