index

Sandra salamenders sjokoladeis

Iskrem
Skandinavisk
Over 4 timer

Dette er oppskriften på Sandra salamenders sjokoladeis til Marianne Krogness fra serien Celebert Selskap som ble sendt på TV3 i 2010.

1. Ta av ca 0,5 dl av kremfløten og hell den i en tykkbunnet gryte

2. Pisk kremfløten stiv

3. Pisk egg og sukker til eggedosis

4. Bland eggedosisen forsiktig inn i kremen

5. Smelt sjokoladen i gryta, sammen med kremfløten, på lav tempratur, og hell den oppi blandingen av krem og eggedosis. Rør rundt.

6. Det hele settes i fryseren. Rør litt i blandinegen etter et kvarter så ikke det blir for mye iskrystaller. Isen er ferdig etter ca 4-5 timer.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

3 egg
3ss sukker
1/3 l kremfløte
1,5 plate kokesjokolade