index

Pasta á la cocozza

Kjøtt
Italiensk
15 - 30 min

Dette er oppskriften på Pasta a'la cocozza til Jon Schau fra serien Celebert Selskap som ble sendt på TV3 i 2010.

1. Skjær kjøttet av bena. Bruk gjerne noen av bena i gryten til kraft.

2. Stek opp kjøttet med et par fedd hvitløk og litt Mélange. Ikke så varmt at hvitløken blir svidd- det smaker helt feil.

3. Skjær opp løk og ha oppi sammen med kjøttet.

4. Bland i en boks eller to med tomatpuré, slik at det i stekingen trekker tomatsmak inn i kjøttet.

5. Sausen blandes av vann og tomatpuré. Men hold det varmt- ikke ta for mye vann oppi om gangen.

6. Bland opp til du har kjelen full av saus. Smak til med salt, spansk pepper og hvitløk underveis.

7. Retten smaker best når den har småputret i mange timer.

8. Kok opp pasta. Servér.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

400g Pasta á la Cocozza (Familieoppskrift)
200g fårekjøtt (f.eks. fårikålkjøtt)
200g svinekjøtt (jeg bruker helst koteletter- IKKE røkt)
2 store løk
1 hvitløk - etter egen smak, jeg bruker gjerne en hel hvitløk.
2 bokser tomatpuré
Spansk pepper (cayenne)
God pasta

Ta denne oppskriften med deg

+47