index

Parmaskinke med galiamelon

Kjøtt
Italiensk
15 - 30 min

Dette er oppskriften på Parmaskinke med galiamelon, parmesan reggiano og balsamico til Kristin Spitznogle fra serien Celebert Selskap. Dette programmet ble sendt på TV3 i 2010.

1. Rist pinjekjernene i panne til de blir lett gyldne.

2. Kutt melonen i terninger 2*2 cm.

3. Legg 3 skiver parma på tallerken, med litt forhøyninger.

4. Legg melonen utover skinken, 
bruk en potetskreller til å lage remser med Parmesan, som strøs lett over skinken

5. Drypp på balsamicoen

6. Legg på basilikum

7. Dryss på pinjekjerner

8. Dryss over en klype maldonsalt (husk å knuse saltet i fingrene)

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

12 skiver Parmaskinke

100 gr parmesan

200 gr renset galia eller cantaloupe melon

4 ss vellagret balsamico
Eddik

Basilikumblader

Pinjekjerner

Maldonsalt