index

New York truffle burger

Kjøtt
Amerikansk
30 - 60 min

Dette er oppskriften på New York truffle burger til Ingeborg Sørensen fra serien Celebert Selskap som ble sendt på TV3 i 2010.

1. Kok potetene til de er litt overkokte. Legg de så i en form. Hell over olivenolje og krydre med salt, pepper og herbs du provence.

2. Sett potetene i ovnen og la de stå i ovnen til de er gyllen på 200 grader.

3. Ta extra virgin oil, pepper og salt på soppen.

4. Pakk sjalottløken i folie med 2 skjeer smør og sett den i ovnen med potetene.

5. Lag en liten og tynn hamburgerdeig og spre 1 skje med truffle pasten på toppen. Krydre med salt og pepper.

6. Varm stekepannen på høyvarme og stek hver side i ca. 5 minutter.

7. Legg på en skive blåost på toppen og sett den i ovnen med potetene i 3-4 minutter.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

400 g karbonadedeig
1 stor Portobello Sopp
4 surdeigsbrød
2 pk blå ost (mild Roquefort)
Pepper
Sjøsalt
Truffle paste
6 stk sjalottløk
8 stk poteter