index

Marinert frukt i kvannesirup og hvitvin med kvannekrem

Frukt og bær
Norsk
1 - 2 timer

Dette er oppskriften på Marinert frukt i kvannasirup og hvitvin med kvannekrem, mango, kiwi, bringebær og bjørnebær til Per Heimly fra serien Celebert Selskap som ble sendt på TV3 i 2010.

 
 

1. Mangoen og kiwien skjæres i båter og marineres i hvitvin og kvannesirup,

2. Legges i kjøleskapet i ca én time.

3. Bland kvannekrem og fløte med marinaden

4. Legg på frukten på midten av fatet

5. Hell kvannekremen i en ring rundt

6. Legg på bær og dryss melis på toppen

Serveres med, for eksempel, champagne eller cognac.

Ingredienser

Beregnet for 2 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

1 søt mango
1 kiwi
8 bringebær
8 bjørnebær
2 dl hvitvin
2 sp kvannesirup
1 dl fløte
1 ts melis
Kvannekrem