index

Mango cremante

Frukt og bær
Italiensk
1 - 2 timer

Dette er oppskriften på Mango cremante til Hilde Louise Asbjørnsen fra serien Celebert Selskap som ble sendt på TV3 i 2010.

1. Kok opp vin og sukker og avkjøl.

2. Skrell og skjær mango i biter og mos den i en blender/kjøkkenmaskin med kniv til den blir en tykk grøt.

3. Spe ut med saft av appelsinene (ca 2,5 dl). Tilsett vin og sukker og smak til med vaniljesukker.

4. Sett i kjøleskapet i ca 1 time.

Serveres i skåler. Sprudlevinen skal helles over desserten når den står på bordet. Det er hele poenget!

Spises med skje med resten av vinen i glasset.

 

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

4 modne mango
2 store appelsiner
2 dl tørr hvitvin
2 spiseskjeer sukker
Vaniljesukker
1 flaske Cremante, Cava eller annen musserende hvit vin. Må være tørr!