index

Kanin Krogness á la cacahouete

Kjøtt
2 - 4 timer

Dette er oppskriften på Kanin Krogness á la cacahouete (peanøtt) til Marianne Krogness fra serien Celebert Selskap som ble sendt på TV3 2010.

1. Bland soyasaus og peanøttsmør

2. Vend kjøttstykkene i denne blandingen og stek dem lett i  Olivenolje  og en klatt smør

3. Ha krydder på begge sider

4. Hell over vann og kyllingkraft og la det koke på lav varme i minst 1og ½ time

5. Tilsett hvetemel rørt ut i litt vann

6. Ha i hvitløk, hvitvin og creme fraiche

7. La det hele koke på svak varme minst en ½ t til. Hvis kjøttet smaker i overkant vilt, kan det med fordel godgjøre seg ved å koke enda litt lenger

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

4 lårstykker av kanin
2ss peanøttsmør
2dl soyasaus
½ l kyllingkraft
2-3dl vann
1 ½ ss hvetemel
2 fed hakket hvitløk
½ boks creme fraise (eller rømme)
Salt
Piri piri
Pepper
Oregano
Basilicum
Litt estragon
Og en skvett hvitvin etter behov