index

Kamskjell chevice med lakserogn

Sjømat
Amerikansk
1 - 2 timer

Dette er oppskriften på Kamskjell chevice med lakserogn og saus av mango, lime, chili og koriander til Martine Aurdal fra serien Celebert Selskap. Programmet ble vist på TV3 i 2010.

1. Lag juice av limen.

2. Åpne kamskjellene og ta ut den hvite muskelen. Del denne i tre skiver, legg dem i juicen og la stå en time i kjøleskapet.

3. Del mango i mindre biter, finhakk chili og koriander, kjør i blender sammen med deler av jusen til saus.

4. Server kamskjellene med en blanding av juice og olivenolje, med sausen ved siden av.

5. Dander lakserogn og et lite blad koriander på toppen til slutt.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

4 kamskjell
1 mango
4 lime
1 chili
1 bunt koriander
Lakserogn

Ta denne oppskriften med deg

+47