index

Jakcies Sugo

Sjømat
Italiensk
30 - 60 min

Dette er oppskriften på Jakcies Sugo til Unni Askeland fra serien Celebert Selskap som ble sendt på TV3 i 2010.

1. Hvitløk, hele fedd surres i god olivenolje, gjerne økologisk.

2. Tørket basilikum, salt og pepper drysses over, rør med treskje.

3. Hermetiske tomater helles i varmen, skrues ned ved koking, sausen skal koke i 45 minutter.

4. Når sausen er kokt, ta hvitløken og tomatkjerner ut og fersk basilikum blandes inn.

5. Tunfisk røres inn. Oliven likeså.

6. Toppes med parmesan reggio og nykvernet pepper. Husk: henger sausen fast som små perler på spaghettien, er den perfekt.

 

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

300 g Spaghetti
1 hvitløk
300 g tunfisk
4 bokser hermetiske tomater
Olivenolje,gjerne økologisk.
Tørket basilikum
Salt og pepper
Fersk basilikum
Parmesan reggio