index

Gustavs tiramisu

Frukt og bær
Italiensk
30 - 60 min

Dette er oppskriften på Tiramisu til Gustav Nilsen fra serien Celebert Selskap. Programmet ble sendt på TV3 i 2010.

1. Pisk en kremen til den blir ganske fast, ha i vanilje, sukker og mascapone ost. Visp det hele sammen til det får en fast og fin konsistens.

2. Dypp sukkerbrødene i blandingen av sitronbrus, kaffe og caluha.

3. Legg brødet med den våte (dyppede) siden opp sånn at vesken trekker helt gjennom. Legg ett lag med krem over. Og gjenta en gang til - til det er to lag med brød og krem.

4. Sett så desserten til oppbevaring i ca et døgn, sånn at smaken setter seg i kaka.

5. Før servering drysser du kakao over. Det blir ekstra godt og friskt hvis man rasper litt appelsinskall over til slutt.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

1/2 boks Mascapone ost
1 liten kartong Kremfløte
1 stang fersk vanilje
2 teskjeer sukker
Sitronbrus
Kaffe
Caluha Likør
Sukkerbrød
Kakao
Appelsin