index

Gratinerte blåskjell á la Christian

Sjømat
Skandinavisk
Under 15 minutter

Dette er oppskriften på Gratinerte blåskjell til Christian Vennerød fra serien Celebert Selskap.

Tomme skjell og blåskjell har jeg fra koking av blåskjell kraft.

1. Kjør reven, fersk loff, smør og urter i en blender til fin masse.

2. Legg et blåskjell i hvert tomt skall og fyll over med massen kjørt i blenderen.

3. Gratinér i ovnen på 180 ° i ca 7-8 minutter.

4. Legg på serveringsfat og servér varme til aperitiffen.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

20 tomme, finpussede skjell av blåskjell
20 fine, kokte blåskjell (fra blåskjellkraften)
2 dl reven fersk loff
50 gram rom temperert smør
finhakket persille -og/eller timian