index

Cecilies kamskjellcarpaccio med rieslingvinagrette

Sjømat
Italiensk
15 - 30 min

Dette er oppskriften på Kamskjellcarpaccio med rieslingvinagrette til Cecilie Mosli fra serien Celebert Selskap. Programmet ble sendt på TV3 i 2010.

Vin: Trimbach Riesling 2007

1. Finsnitt purren og legg den og salaten i kaldt vann, gjerne isvann.

2. Kok rosinene i vinen ca.5 minutter til vinen har fordampet.

3. Rens kamskjellene og skjær de i tynne, tynne skiver.

4. Bland oljen med hvitvin, sitron og lime. Ha på pepper og bittelitt Maldonsalt.

5. Legg kamskjellene på 4 tallerkener, ha vinaigretten over, legg rosinene over og på toppen legger du purre og salat.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

4-6 kamskjell

Pynt:
Frissesalat og purre

Rosingodt:
1 neve blå rosiner
1/2 glass rieslingvin

Vinaigrette:
2 ss kaldpresset olivenolje
1 ts sitron
1 ts lime
Pepper
Maldonsalt