index

Bruschetta med scampi

Sjømat
Fransk
15 - 30 min

Dette er oppskriften på Bruschetta med scampi til Gustav Nilsen fra serien Celebert Selskap. Programmet ble vist på TV3 i 2010.

1. Finhakk tomaten og løken, bland inn balsamicokremen, ha litt i salt.

2. Skjør loffen i centimetertykke skiver. Dypp dem i olivenolje. Stek dem i panna til de blir gylne.

3. Stek scampien i olje og finhakket hvitløk.

4. Ta på massen av løk og tomat på loffskivene før servering. Legg rekene på toppen. Pynt med fersk bassilikum og smak til med salt og pepper.

Ingredienser

Beregnet for 4 voksne og 0 barn.

Lag denne oppskriften for

2 tomater - finhakket
1 rødløk - finhakket
Balsamicodressing eller krem
Olivenolje
Loff
Salt, pepper
Fersk bassilikum
10 - 12 scampi
2 fedd hvitløk